Conditii de utilizare

Vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.gamatoys.ro, implica acceptarea conditiilor urmatoare:

      Compania noastra isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare in prealabil.

      Continutul acestui site (texte, imagini, animatii, elemente de webdesign si programare) sunt proprietatea noastra si a furnizorilor nostri. Orice tentativa de a copia continutul site-ului va fi pedepsita conform legii in vigoare.

      Incercam sa mentinem stocurile si preturile actualizate. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate din aparitia unor inexactitati fata de stocurile afisate, sau fata de eventualele modificari de preturi a produselor adaugate in cos cu mai mult de 2 zile inainte de efectuare comenzii.

      Compania noastra nu incurajeaza spam-ul si nu ofera datele dumneavoastra personale altor terti sub nicio forma. Stirile, anunturile importante sunt trimise pentru a va informa asupra unor noutati sau modificari. Puteti renunta la aceste mesaje urmand instructiunile prezente in acestea.

      Orice incercare de a modifica, accesa sau sterge date de pe site-ul www.gamatoys.ro fara a avea accesul sau permisiunea administratorilor, va fi considerata frauda si vom demara cercetarea penala impotriva celui (celor) care au incercat acest lucru. Pedeapsa va fi conform legii in vigoare.

        Pentru orice litigiu aparut intre dumneavoastra (ca si client) si noi (ca si societate), se va incerca solutionarea lui pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a putut rezolva problema pe cale amiabila, se va apela la sistemul de justitie din Romania.